Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

IT-hjælpemidler

Udlån af elevcomputere til elever, som ikke har mulighed for at medbringe egen computer 

Den øgede digitalisering af læringsprocesserne og dermed brug af digitale medier i undervisningen kræver, at eleverne har adgang til mere digitalt udstyr på skolen og i hjemmet.

Der er derfor brug for at I, som forældre til elever på Skovboskolen, støtter op om den øgede digitalisering, så skolen kan nå i mål med, at alle elever har en computer til brug i den daglige undervisning, da brugen af digitalt udstyr medvirker til en optimeret og mere dynamisk læringsproces.      

Skovboskolen kan tilbyde de elever på 4.- 9. årgang, som ikke har mulighed for at medbringe og benytte egen computer, at de fast kan låne og benytte en bærbar computer på skolen. 

De elever der ønsker at benytte en af skolens computere, vil få udleveret en personlig bærbar computer til brug i de daglige læringsforløb. Der skal udfyldes en udlånsaftale i forbindelse med påbegyndelsen af lånet. Computeren skal blive på skolen, og må ikke tages med hjem. Når computeren ikke anvendes i undervisningen, skal den opbevares aflåst i elevens eget skab på skolen. Husk lås til skab – Låsen skal have en bøjle diameter på 6 mm. 

Hvis der opstår problemer med computeren, har eleven selv ansvar for at bede sin lærer om at oprette en sag hos skolens IT-medarbejdere. Eleven må påregne at skulle undvære computeren i den periode det tager at udbedre problemet.